Svennevigs Hjørne

HVOR REGNBUEN ENDER: 4. præsentationspodcast

July 26, 2020

Så er der serveret!

Anretningen består af uddrag fra de næste 6 festivalpodcast, der bliver offentliggjort i løbet af den kommende uge. Mød Torben Brandt, Arabella Neuhaus, Dominique Auxila Fruergaard, Jette Drewsen, Anne Hjælmsø og Laura Kamis Wrang. Læs mere.

1) Torben Brandt: ”Afslag på et kys” 

(offentliggjort den 27.7.2020)

Torben Brandt, der er en af de sidst overlevende fra DR´s hedengangne og hæderkronede Montagegruppe, fortæller om et liv med radiomontager.

Læs mere. Hør podcast

2) Arabella Neuhaus: ”Shanghai – i lyst og nød” 

(offentliggjort den 28.7.2020)

Tag på en vandring gennem Shanghais gader sammen med Arabella Neuhaus i romanen ”Shanghai – i lyst og nød” om hendes forældres ophold der i 1939, mens japanerne holdt byen i et jerngreb.

Læs mere . Hør podcast

3) Dominique Auxila Fruergaard: Med voodoo i bagagen 

(offentliggjort den 29.7.2020)

Hør Dominiques beretning om film, skuespil og om sit fædrene ophav, hvor der er skjulte kræfter på færde. Bl.a. fortæller hun om en kreolsk baggrund – og ikke mindst om det voodo-tæppe som faren har givet hende.

Læs mere. Hør podcast

4) Anne Hjælmsø: ”Næsten Lykkelig”

(offentliggjort den 30.7.2020)

Maja i romanen ”Næsten lykkelig” er som titlen angiver ’næsten lykkelig’, men føler sig alligevel spaltet mellem to kulturen, og hun beslutter at rejse tilbage til Viet Nam, for at finde sine rødder. Det er spændende som læser at få lov at rejse med hende.

Læs mere. Hør podcast

5) Jette Drewsen: ”Døden er en mester” 

(offentliggjort den 31.7.2020)

Frank eller FW som han også kaldes i romanen ”Døden er en mester” er så bund usympatisk, at det er en lettelse, da han dør. Men han er interessant at studere, fordi han som type er symptomatisk for en tid og epoke – og for sin måde at være menneske på.

Læs mere. Hør podcast

6) Laura Kamis Wrang: To sprog, to kontinenter - og ét hjem

(offentliggøres den 1.8.2020)

Om at finde ro i et hjem, når man har to sprog og ét ben i to kontinenter. Om at bygge broer mellem mennesker, kunst og kultur. Både som historiefortæller, skuespiller og synstolker. 

Læs mere. Hør podcast

Læs mere.

Hør også de tre tidligere præsentationspodcasts:

1.2., og 3. præsentationspodcast

Læs mere om festivalen

HVOR REGNBUEN ENDER 

Foto: Michael Svennevig

Podbean App

Play this podcast on Podbean App