Svennevigs Hjørne

HVOR REGNBUEN ENDER, 3. præsentationspodcast

July 18, 2020

Forud for festivalen offentliggøres en lang række samtaler med festivalens medvirkende som podcasts. De første 12 er allerede offentliggjort. Her følger de næste 6, der løbende bliver lagt ud.

For at give et overblik over samtalerne, er der allerede lavet to præsentationspodcasts med uddrag fra de 12 første – med 6 på hver. Her følger den 3. præsentationspodcast – med 6 nye podcasts:

Læs mere.

1) Niels Larsen & Louise Christine Larsen: Planternes musik

Fra Amazonas regnskov til vindueskarmen. Lyt med, når der bliver sat sensorer på stueplanterne hos Louise & Niels. Alting afgiver elektroniske impulser. Også mennesker og planter. Træd indenfor i et forunderligt lydunivers. 1. del af podcast i 2 dele.

Læs mere & hør podcast

2) Louise Christine Larsen: Satiretegnerne tror på det bedste i mennesket

Louise Christine Larsen fortæller om, hvad der fascinerer hende ved satiretegninger før og nu, men også om mødet med Fribytegneren Khalid Albaih, der de sidste 2 år har opholdt sig i Danmark. 2. del af podcast i 2 dele.

Læs mere & hør podcast

3) Annette Bjergfeldt: ”Højsangen fra Palermovej”

Romanen udspiller sig på Amager, men starter i Sankt Petersborg i 1914, hvor den tilrejsende danske forretningsmand Hannibal hovedkulds forelsker sig Cirkus Sowalskajas oversavede dame, Varinka. Om overtro, fritflyvende duer og hundevæddeløb, men mest om mennesker og kærlighed.

Læs mere & hør podcast

4) Nicol Savinetti og Fernando Gabriel Massino: Vi har forskelligheden til fælles!

Nicol Savinetti er født i London og opvokset Southend-on-Sea, med forældre fra Jamaica og Indien, er italiensk gift - og initiativtager til kunstnerorganisationen IMMART. Fernando Gabriel Massino er fra Buenos Aires i Argentina og dansk gift. Komponist og musiker, og spiller Bombo - en særlig argentinsk tromme. Initiativtager til Sonamos Latinoamérica/Lyden af Latinamerika.

Læs mere & hør podcast

5) Ann Mari Urwald: ”Tid spræller som fisk”

Ann Mari Urwald fortæller om sin nyeste digtsamling ”Tid spræller som fisk”( Ravnerock, 2019), men også om sin opvækst, om naturen og et liv med historiefortællinger fra hele verden, men især fra Vestafrika, og hvordan det hele omsættes til bøger, mundtlige fortællinger – og til digte og haiku.

Læs mere & hør podcast

6) Birte Kont & Lise Kamp Dahlerup: ”Ingen har ordet”

Forfatteren Birte Kont har en særlig evne til at beskrive det usagte mellem menneskene. Oplev det på denne podcast og på den kommende festival, når skuespilleren Lise Kamp Dahlerup fremfører et uddrag fra Birte Konts nye monolog ”Ingen har ordet”, der handler om at blive pårørende til en syg.

Læs mere & hør podcast

Hør også de to tidligere præsentationspodcasts:

1. og 2. præsentationspodcast

Læs mere om festivalen

HVOR REGNBUEN ENDER

Foto: Michael Svennevig

Podbean App

Play this podcast on Podbean App