Svennevigs Hjørne

Elisabeth Arnsdorf Haslund - talsperson for UNHCR

July 9, 2019

Elisabeth Arnsdorf Haslund, der er talsperson for UNHCR - FNs flygtningeorganisation i Danmark, medvirker på denne 14. festivalpodcast. Fornylig stillede hun op til arrangementet "En bøn til havet" i Apostelkirken 2. pinsedag – og gør det igen til festivalåbningen af MØD VERDEN.  Jeg har spurgt hende hvorfor?

På initiativ af Madame Garborg eller Hanne Karin Garborg, som hun også hedder, var der reading i Apostelkirken 2. pinsedag, hvor Khalid Hosseinis tekst "En bøn til havet" blev læst op og sat i musik på fineste vis af Mika Filborne (flygel) og Ole Bundgaard (saxofon).

Elisabeth Arnsdorf Haslund indledte og gjorde det så godt, at jeg har inviteret hende til at komme tilbage og introducere et uddrag fra "En bøn til havet" til festivalåbningen, fredag den 9. august kl. 19-22 i Apostelkirken på Vesterbro.

En selvstændig podcast er dedikeret den fine opførelse i Apostelkirken 2. pinsedag, og bliver offentliggjort op til festivalen. 

Men her på podcasten er der mulighed for at høre mere om alle de fakts, der alt for sjældent når frem gennem mediernes meget politiserende formidling, hvor proportionerne alt for ofte bliver vredet  af led. For hvad er virkeligheden bag alle de tal som det er alt for let at drukne i - eller blive vildført af? Læs mere.

Musikken på podcasten er komponeret og spillet af Mika Filborne.

Mød Elisabeth til festivalåbningen af MØD VERDEN

fredag den 9. august 2019 kl. 19-22  i Apostelkirken på Vesterbro.

Facebook:  Se festivalen MØD VERDEN - og festivalåbningen

Se festivaltrailer

Foto: Michael Svennevig.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App