Svennevigs Hjørne

ÆG & HÅB: 4. Præsentationspodcast

June 11, 2021

Hør  denne 4. og sidste præsentationspodcast, med uddrag fra de næste 5 podcasts forud for festivalen ÆG & HÅB. Læs mere. Hver fredag er der en ny. Lyt med her

22 & 23: Alice Faber & Anette Wolthers: "Kvindelige kunstnere i Odsherred..."

Alice Faber & Anette Wolthers viser rundt og fortæller om liv og kunstnere i Odsherred gennem de sidste 100 år. 1. del: Odsherreds Kunstmuseum. 2. del: Malergården.

24: Razan Haugaard: "Det er kvinder som mig, de kalder ofre"

Razan Haugaard fortæller med udgangspunkt i bogen om sit liv, om at blive tvangsgiftet som 13-årig, om at skulle leve skjult i bjergene som kurdisk oprører, om flugten fra Irak til Iran og videre til Syrien og Danmark - og ikke mindst om sit nuværende arbejde med at få kvinder fra Mellemøsten ud på det danske arbejdsmarked. Læs mere. Hør podcast.

25: Lotte Faarup & Øyvind Kirchhoff:  Det Olske Orkester

Lotte Faarup & Øyvind Kirchhoff fortæller med udgangspunkt i teater-trilogierne: "En nations selvhad - Danmark mellem skam og selvovervurdering" og "Overlevelse i nyere tid" om, hvordan historien stadig er lyslevende i vor danske bevidsthed og om, hvordan teknologien har formet vort moderne liv på godt og ondt. Men også om det nødvendige teatermøde med andre og det håb, som det bringer for fremtiden. Læs mere. Hør podcast.

26: Anders Bircow: Om humoren som overlevelse

Med baggrund i et langt og succesrigt sceneliv fortæller Anders Bircow om humorens nødvendighed - især efter et år, hvor der ikke har været meget at grine af.  For hvad er det humoren kan? Læs mere. Hør podcast.

Lyt også til 1. 2. og  3. præsentationspodcast 

med uddrag fra de første 20 festivalpodcasts.

Læs om festivalen ÆG & HÅB - og på Facebook

Festival-logo: Lena Gemzøe.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App