Svennevigs Hjørne

ÆG & HåB: 2. præsentationspodcast

March 12, 2021

Hør uddrag fra de næste 5 podcasts forud for festivalen ÆG & HÅB. Hver fredag er der en ny. Se fotos og læs mere.

1) TOP 10

I anledningen af festivalpodcast nr. 100 er her en TOP 10-Liste over de mest lyttede postcasts siden  2018. Mød de første to på TOP 10-listen: Martin Paludan (nr. 10) og Annette Bjergfeldt (nr. 9). Hør mere.

2) Anna Sophie Thalbitzer Lübeck: ”Dit Blik Mit Syn”

Anna Sophie fortæller om, hvordan hun fandt ud af at hun ville være skuespiller. Uddannet hos GLAD Teater i 2011, hvor hun siden har spillet  soloforestillingen ”Dit Blik Mit Syn”(2019), der beskriver sider af hendes liv, og også beretter om det at være blind. Læs mere. Hør podcast.

3) Michael Omoke: ”Frk. Julie”

Ikke langt fra Karen Blixens kaffefarm, nær Nairobi i Kenya, lå Happy Valley. Michael Omoke voksede op ikke langt derfra og fortæller om, hvorfor han i sin kommende teateropsætning af August Strindbergs ”Frk. Julie” har flyttet handlingen frem til Happy Valley i årene 1929-41. Læs mere. Hør podcast

4) Lille Mølle & Jeanne von Haller Grønbæk

Lille Mølle blev grundlagt i 1669 på Christianshavns Vold, og blev i 1916 købt af den unge ingeniør Ejnar Flach-Bundegaard, der indrettede den som fabrik og privatbolig.  Nu er den åben for besøgende. Jeanne von Haller Grønbæk viser rundt og fortæller om livet i Møllen, men også om, hvorfor hun har kastet sin kærlighed på fredede bygninger. Læs mere. Hør podcast.

5) Iben Hasselbalch fortæller og synger viser

Iben Hasselbalch fortæller om, hvad der inspirerer hende til at skrive sange, og om hvordan sangene er blevet til på hendes to cd-udgivelser: ”Tankens Magt”(2009) og ”Drømme og nye sange”(2012).  Men også om, hvor vigtig humoren er, når man optræder som visesanger. Læs mere. Hør podcast.

*

Lyt også til 1. præsentationspodcast.

Læs om festivalen ÆG & HÅB
på Facebook

Festivallogo: Lena Gemzøe.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App