Svennevigs Hjørne

ÆG & HÅB: 1. Præsentationspodcast

January 29, 2021

Lyt til uddrag fra de kommende 5 festivalpodcasts

Se fotos og læs mere her.

Apropos ÆG & HÅB

Tekster inspireret af festivalens tema om ÆG & HÅB.

Sheila Andersen har skrevet en drømmende fabel om æg og håb, som læses af Trine Runge.

Aleksandar Šajin har skrevet om håb, æg og festival i digtet: "Festival" (som han selv har indlæst). Læs mere. Hør podcast. Offentliggjort den 5. februar 2021.

 

Mikkel Andersen & Casa De La Guitarra

Mikkel Andersen er uddannet klassisk guitarist, og har gennem de sidste 10 år drevet Københavns Guitarskole - Casa De La Guitarra, der for nylig flyttede ind i egne lokaler i Østrigsgade på Amager. Mikkel fortæller om, hvordan han begyndte at spille guitar som 9-årig, men også om sit forsøg på at fange og rumme samtiden i sit spil. Læs mere. Hør podcast. Offentliggjort den 12. februar 2021.

 

Vibeke B. Arildsen: "Kats Bog"
Først kom ungdomsromanen "Hemmeligheder" (Eudor, 2018) og nu fortsættelsen "Kats Bog" (Eudor, 2020), hvor Vibeke B. Arildsen fortæller om den 16-årige Kat og den 29-årige Ingo. En fortælling om tro, kærlighed, seksualitet og social kontrol. Vi er taget til stranden for at se solen stå op - ligesom i romanen. Læs mere. Hør podcast. Offentliggjort den 19. februar 2021.

 

Christine Tjalve: "Fugleflugt"

I romanen "Fugleflugt" (Brændpunkt, 2020) vender Thea hjem, efter at have været bosat i USA gennem flere år. Hun har gode minder fra barndomsårene hos mormoren i Ribe ved Vadehavet. Men mormoren er i mellemtiden død, og mens Thea overvejer om hun skal blive eller tage videre, indhentes hun af uvejret. Læs mere. Læs anmeldelse. Hør podcast. Offentliggjort den 26. februar 2021

 

Thulla: "Mit hoved er et radioteater"

Thulla fortæller om sin nye roman "Mit hoved er et radioteater" (BogGalaxen, 2021). Vi dykker ned på teaterscenen for at høre mere om, hvordan det er at have et radioteater i hovedet. En samtale om Facebook-paralyse, usikkerhed, forførelse og spiritualitet. Om at acceptere et autentisk, mangelfuldt selv i en verden, der lefler for perfektion, succes og vækst. Læs mere. Se anmeldelse. Hør podcast. Offentliggjort den 5. marts 2021.

Læs mere om festivalen ÆG & HÅB  - på Facebook

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App