Svennevigs Hjørne

Jerry Besa. Kleinsmed & kropsterapeut

June 23, 2019
I den kommende have-festivalbog "Livets gang i HF Prøvekluden" fortæller Jerry om sin havelåge (på billedet), men også om den dag, da hans liv blev slået fra hinanden. Det fortæller han også om på denne 8. festival-podcast, for hvad gør man, når alting falder fra hinanden.
 
Jerry var i lære som kleinsmed, men så tog hans liv en ny retning, og han er ny igang med en uddannelse som kropsterapeut. 
 
Det er også sådan man kan møde ham på den kommende festival, hvor han på 2. dagen i Prøvestenen slår sin briks op og giver prøvebehandlinger i sit eget telt på fællesplænen i HF Prøvestenen. Måske vil han også fortælle lidt om det og ikke mindst om rejsen frem mod det nye i hans liv. For som han slutter med at fortælle:
"Jeg tager én dag ad gangen, så ser jeg, hvad der sker. Jeg har ikke helt fundet min plads endnu. Det er derfor at jeg stadig er søgende. Det er en lang rejse. En lang proces. Men det kommer jo nok på et tidspunkt. Jeg skal bare fokusere på det, der er lige foran mig – her og nu."
 
Livets%2Bgang-frontpage.jpg
Foto: Michael Svennevig. Omslag: Shohreh Shahrzad.
 
Læs noget af samtalen i den kommende Have-festivalbog, der udkommer lørdag den 10. august 2019 i HF Prøvestenen på Amager i forbindelse med festivalen MØD VERDEN.
Hør Jerrys beretning her på podcasten - og måske fortæller han mere 
på festivalens 2. dag i Prøvestenenhvor der er mulighed for selv at lægge sig på briksen, 
hvis man tør. Jeg kan godt anbefale det.  Jeg har allerede været der to gange - og vender tilbage.
 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App