Svennevigs Hjørne

Ingrid Tranum Velásquez: “Herfra min verden går”

June 20, 2019

Ingrid Tranum Velásquez er kunstnerisk leder, koreograf, iscenesætter og danser i NextDoor Project. Sidste år gæstespillede forestillingen HERFRA MIN VERDEN GÅR  på Riddersalen. Det var både en meget legende, men samtidig også barsk historie om en ung pige i eksil.  Ingrid fortæller på denne 6. podcast om forestillingen og om sit arbejde med og uden ord.  Det gør hun også på festivalen til august. Læs mere.

Festival-podcasten med Ingrid Tranum Velásquez offentliggøres på FNs Internationale Flygtningedag.

Uddrag fra festival-anmeldelsen: "Vi ved det godt, men hvordan føles det egentlig at være på flugt og at være hjemløs? På fornem vis lykkedes det forestillingen ”Herfra min verden går” at give os den følelse...."

Der er uddrag fra forestillingen ”Herfra min verden går” på podcasten med musik spillet og komponeret af Alexandra Hallén.

Mød Ingrid til festivalafslutningen af MØD VERDENsøndag den 18. august 2019 kl. 13-16 i gårdhaven ved Dansk PEN, Dronningensgade 14 på Christianshavn (i tilfælde af dårligt vejr bliver det i Dansk Forfatterforenings lokaler, Strandgade 6 - et par gader derfra).

Facebook: Se festivalen MØD VERDEN - og festivalafslutningen

Se festivaltrailer

Foto: Michael Svennevig

Podbean App

Play this podcast on Podbean App