Svennevigs Hjørne

Christina Svennevig, maskintekniker og klangmassør

July 11, 2019

”Jeg har altid været søgende, og min rejse har været meget lang. Der er noget andet end det vi bare kan se. Men jeg havde pakket det væk i mange år, for jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle bruge det til. Som barn var jeg én, der læste meget. Ja, jeg læste alt det jeg kunne komme i nærheden af. Umiddelbart lå det ikke i kortene at jeg skulle begynde at spille på nepalesiske klangskåle.”

Hør om Christinas møde med de klangskåle, der siden kom til at betyde så meget for hende – og oplev det selv på den kommende festival – eller på denne 15. festivalpodcast.

”Da jeg første gang fik en skål på kroppen og mærkede vibrationerne fra skålen ind i kroppen, og hvad det kunne gøre, tænkte jeg: ”Dét der bliver jeg nødt til at dykke dybere ned i.”

På festivalen MØD VERDEN vil hun sammen med John Søncksen lave en mini klangmassage-session på festivalens 3. dag i  i Global Art Gallery i Vanløse. Christina medvirker også i Vokalgruppen Syng med Hjertet, der er ledet af Naja Månsson og som medvirker til festivalafslutningen på Christianshavn.

Facebook: MØD VERDEN - og den 3. dag i Global Art Gallery i Vanløse og festivalafslutningen på Christianshavn.

Foto: Michael Svennevig.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App