Svennevigs Hjørne

Linne Windfeldt Valling Rasmussen fortæller om Ungdom NOAH

June 1, 2019

Hvor kommer engagementet fra? 

”Det startede på efterskolen og med en interesse for, hvad der foregik på Christiansborg. At det var nogle systemer, der blev bestemmende for, hvordan det samlet bliver. Det startede med en frustration, der skulle blive til handling. Tv-serien ”Borgen” vækkede noget. Det er et paradoks for på den ene side nytter det ingenting, men samtidig så kan jeg ikke vide at der er noget galt uden at gøre noget.” 

Det hele hænger sammen, så lær et nyt ord og hør hvad ”intersektionalitet” er for en størrelse, når Linne fortæller om sit engagement som miljøaktivist i Ungdom NOAH på denne 3. festivalpodcast, forud for festivalen MØD VERDEN til  august.

Musikken på podcasten: Intro/autro: Sophus Rosenvinge Christensen (impro. på båndløs guitar). Mellemstykke: Spansk inspireret Trio-Impro: Jens Christensen (spansk guitar og nomadisk sang), Sophus Rosenvinge Christensen (båndløs guitar) og Michael Svennevig (percussion).

Ungdom NOAH´ præsentationsvideo på Facebook.

Mød Linne Windfeldt Valling Rasmussen til festivalafslutningen 
af MØD VERDEN, hvor Linne fortæller om sit engagement i Ungdom NOAH , søndag den 18. august 2019 kl. 13-16, gårdhaven ved Dansk PEN, Dronningensgade 14 på Christianshavn (i tilfælde af dårligt vejr bliver det i Dansk Forfatterforenings lokalet, Strandgade 6 - et par gader derfra).

På Facebook: Se festivalen MØD VERDEN - og festivalafslutningen.

Se festivaltrailer

Podbean App

Play this podcast on Podbean App