Svennevigs Hjørne

30: Emilie Mollenbach: Med kurs mod festivalen ÆG & HÅB - 3. del

July 31, 2021
Emilie Mollenbach har have i HF Prøvestenen på Amager. Emilie har altid tegnet krusseduller, men oplevede en helt barnlig fryd, da hun begyndte at tegne og male MANDALAER. Tidligere har hun malet på lærred i stort format, men det blev for stift, for kedeligt og for seriøst. Det var som om legen forsvandt, men den vendte tilbage, da hun begyndte at tegne MANDALAER. Læs mere og se Emilies mandalaer.
Mød Emilie på den kommende festival ÆG & HÅB i HF Prøvestenen på 2. festivaldag, lørdag den 7. august i teltet fra kl. 13-17, hvor hun tegner sammen med de børn og voksne, der måske har lyst til at genskabe oplevelserne fra æggelandskabet på plænen i en mandala - eller bare lyst til at fortabe sig i mandalaernes forunderlige mønstrede verden, mens der er mulighed for at lytte til de optrædende i teltet. Festivalen ÆG & HÅB åbner i næste uge: Læs mere her.
Podcast i 3 dele. Hør også podcastens to første dele: 1. del kom vi ombord på båden i Dragør Havn sammen med TANTE ANDANTE (eller Benedicte Riis som hun også hedder) til en snak om ÆG & HÅB, men også om at sejle på verdenshavene og drømme store drømme. 2. del fortsatte båden til lystbådhavnen ved Nokken ved siden af HF Prøvestenen på Amager, hvor lydentreprenørerne Niels Larsen og Thomas Emil Hansen steg om bord til en samtale om musik og sejlads, men allermest om drømme, udlængsel og om ÆG & HÅB.  De er alle - samt Emilie -  med på 2. festivaldag.  

Foto: Michael Svennevig

Podbean App

Play this podcast on Podbean App